Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs online Tehnica Rewind

0 stars: 0.00 din 0 pareri

297 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Tehnica Rewind este una dintre cele mai eficiente metode de rezolvare rapida a cazurilor de atac de panica, fobii, Stres Post Traumatic si emotii puternice!
Aceasta tehnica a fost creata initial de catre Dr. David Muss din Marea Britanie si se bazeaza pe Tehnica de Eliberare Rapida a Fobiei, creata de catre Richard Bandler.

Timp de multi ani, anxietatile severe si mai ales tulburarea de stres post traumatic au fost considerate tratabile doar prin terapie de lunga durata, expunere dureroasa prin retrairea momentului, iar in unele cazuri chiar netratabile. Acum, din fericire, avem acces la un tratament confortabil, eficient, rapid, care poate elimina sau reduce foarte mult orice efect in urma unui eveniment traumatic.

Tehnica Rewind este in clipa de fata singura modalitate terapeutica creata special pentru tratarea traumelor si mai ales a tulburarii de stres post traumatic. De asemenea, Tehnica Rewind este una dintre acele tehnici rare care permit specialistului sa ajute clientul fara ca macar sa cunoasca continutul problemei acestuia.

Aceasta tehnica este pe cat de simpla pe atat de eficienta!

Pe langa aceasta calitate atat de importanta, Tehnica Rewind mai bifeaza inca una cel putin la fel de valoroasa: este una dintre acele tehnici rare care permit specialistului sa ajute clientul fara ca macar sa cunoasca continutul problemei acestuia.

De-a lungul timpului aceasta tehnica a fost testata in nenumarate cazuri, primul studiu fiind realizat chiar de Dr. Muss pe un esantion de 19 politisti care sufereau de Stres Post Traumatic.

Chiar si dupa doi ani de la aplicarea acestei tehnici, personale care au beneficiat de ea au raportat eliberarea completa de orice simptom asociat cu Stresul Post Traumatic.

Tehnica Rewind este una dintre putinele metode recunoscute la nivel international drept o necesitate in tolba oricarui terapeut care lucreaza cu probleme asociate cu traume psihice si Stres Post Traumatic.

Programul contine inregistrarea Seminarului de Formare si Certificare Internationala sustinut la Bucuresti de Dr.David C Muss, creatorul Tehnicii Rewind si Presedintele Asociatiei Internationale de Tratate a Traumei prin Tehnica Rewind.

Dr. David C Muss este Membru Licentiat al Societatii Apothecaries (LMSSA) din UK precum si Laurea Medicina e Chirugia (University of Rome, Italy). In prezent este directorul unitatii de Tratare a Stresului Post Traumatic la Spitalul BMI din Birmingham, Marea Britanie.

In acest program gasesti:

- Scurt istoric al Tehnicii Rewind
- Cum Masuram succesul in Terapie
- Avantajele Tehnicii Rewind
- Identificare si rezolvarea blocajelor
- Prezentare Schema de lucru
- Demonstratii
- Intrebari si Raspunsuri

Iata cateva dintre opiniile celor care au participat la acest Seminar Practic Intensiv:

-Un profesionist cu experienta de la care am invatat foarte multe- Dr. David Muss. Am participat la foarte multe formari si de la toate am avut ceva de invatat, dar putini au fost profesionisti cu adevarat, de la care inveti cu adevarat lucruri noi, bine explicate, bine argumentate de un practician cu experienta.
-Un curs excelent, prezentat de un profesionist in domeniu, de la care am invatat foarte mult.
-Este o tehnica minunata, predata cu mult profesionalism. Este o tehnica simpla dar cu un impact si rezultat foarte mare. Metaforic vorbind este ca si cum s-ar fi descoperit vaccinul contra traumei. Multumesc si ma felicit ca am luat decizia sa vin la acest curs si am adus un plus de valoare in meseria mea de psihoterapeut.
-O tehnica foarte utila, rapida, eficienta. Trainerul cu calitati didactice deosebite ne-a oferit informatii deosebit de valoroase, bine sintetizate, corect explicate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura