Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs online Tehnici Hipnotice cu Bob Burns

0 stars: 0.00 din 0 pareri

349 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bob Burns este unul dintre cei mai renumiti specialisti din Marea Britanie, atat in practica hipnozei, cat si a mentalismului precum si a magiei. In acest program, Bob Burns va dezvalui cum poti folosi aceste elemente pentru a obtine rezultate terapeutice!

Bob Burn si-a inceput cariera in urma cu 44 de ani, cu hipnoza de scena. Deja student la psihologie, Bob s-a specializat apoi in hipnoterapie, CBT (terapie cognitiv comportamentala), NLP, Terapia Partilor, Hipno-Analiza, EDMR (desensibilizarea si reprocesarea miscarii ochilor). De-a lungul carierei sate a lucrat cu mii de oameni, de la campioni mondiali la doctori, politicieni, oameni din toate categoriile sociale.

In 2013 a creat Tehnica Lebada, devenita una dintre cele mai de succes tehnici de comunicarea cu Subconstientul prin semnale ideomotorii. In scurt timp, Lebada lui Bob Burns a devenit celebra la nivel mondial, fiind folosita de terapeuti si hipnoterapeuti din peste 65 de tari.

Desi hipnoterapeut cu norma intreaga, Bob Burns este unul dintre cei mai solicitati hipnostisti de catre televiziunile din Marea Britanie. Este omul care i-a pregatit ani la rand show-urile celebrului mentalist Derren Brown, si colaboreaza in acest moment cu cele mai cunoscute emisiuni TV in care se foloseste hipnoza, magia si mentalismul.

Succesul Tehnicii Lebada a venit rapid si acum este folosita de terapeuti din peste 75 de tari.

Pe langa minunata Tehnica Lebada, Bob Burns este recunoscut pentru crearea Zidului, un protocol special creat pentru a putea lucra cu fiecare client care vine la terapie. Este un proces elaborat dar simplu de urmat menit sa darame zidul care exista initial intre client si terapeut! Bob Burns a creat Zidul dupa ce a lucrat cu mii de oameni din intreaga lume in hipnoterapie, mentalism si magie.

Asociatia Romana de Hipnoza l-a adus pentru prima data in Romania pe Bob Burns in perioada 23-24 Septembrie 2017. Au fost doua zile intense, pline de informatii noi, in care Bob Burns a predat propriile tehnici hipnotice:

Cele Trei Elemente
Pendulul lui Chevreul
Tehnica Lebada
Cei Trei Piloni ai Succesului
Formula de Succes in 5 pasi (modul in care o persoana se poate descurca de fiecare data, in orice situatie)
DAGA (primii pasi in hipnoza, o metoda simpla, 100% eficienta)
Metoda pentru Renuntarea la Fumat

Iata ce spun participantii la curs:

Am participat la workshop-ul cu Bob Burns si sunt extrem de incantata ca am facut acest lucru, chiar daca nu sunt terapeut, si chiar daca am venit din celalalt capat de tara tocmai de la Satu Mare. Pentru mine a fost extrem de interesant ,educativ si fascinant. Daca as fi terapeut cu siguranta as folosi tehnica Lebada si nu numai in munca mea. - Cristina B

Surprinzator a fost cand mi-am vazut mana in miscare, fara a fi un act volitiv. Evident, am experimentat si pe altii imediat in urmatoarele zile, iar succesul tehnicii mi-a reconfirmat convingerea ca, intr-adevar, exista o lebada in fiecare din noi, iar Bob a gasit o metoda simpla, eficienta si eleganta de a o scoate in prim plan, sub lumina reflectoarelor constiintei noastre? - Dana C

Acest curs a fost unul inedit pt mine mai ales ca nu sunt familiarizat cu aceste tehnici,de fapt nu am nimic in comun cu hipnoza

Pt mine a fost mai mult o curiozitate. Despre Bob ce sa zic ,e brici omul. Te face sa te simti bine si are o carisma aparte. - Ovidiu G.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura