Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs Terapia Yageriana - Formare Romana

0 stars: 0.00 din 0 pareri

449 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Terapia Subliminala este o tehnica eficienta si usor de realizat care poate fi folosita pentru a descoperi ce anume genereaza dizarmonia sau problema cu care se confrunta clientul. Porneste de la premiza ca exista o parte centrala (Centrum) mai inteleapta decat celelalte si care ii permite sa realizeze schimbarile si transformarile dorite de catre client.

Foloseste abilitatile extra-constiente mentale ale clientului si, printr-o serie de pasi logici conduce la identificarea si rezolvarea problemei. Aceste abilitati sunt universale dar din pacate, sunt de cele mai multe ori nerecunoscute si mai ales neutilizate.

Atunci cand folosesti Terapia Subliminala / Tehnica Centrum, te conectezi la aceasta parte centrala a fiintei si, prin intermediul si cu ajutorul ei, comunici cu acele parti ale personalitatii si psihicului care genereaza problema. Comunicare dintre Centrum si restul partilor este la nivel inconstient, subliminal deci, de unde si numele tehnici.

Astfel, cand folosesti Tehnica Centrum, nu participi direct la procesul de schimbare si transformare al partilor implicate in proces ci lasi Centrum si respectiva parte sa rezolve acest lucru. Odata rezolvat, Centrum iti comunica acest lucru si urmand pasii mai departe, ajungi la rezolvarea problemei.

Programul de formare internationala este sustinut de Angela Nutu si Eugen Popa, traineri acreditati Terapia Subliminala, studiind sub directa indrumare a Dr. Erwin Yager, creatorul terapiei.

Iata ce spun o parte dintre cei care au participat la curs:

"Foarte multa practica ceea ce este excelent! Am aplicat imediat dupa formare si a fost un mare succes!" - Denisa P.

"Incredibil de simpla si cu rezultate imediate" - Adela V.

"O alta abordare terapeutica. Concisa si clara." - Danaela

Cine sunt trainerii?

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer si Speaker International, Presedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza.

Mottoul sau este Invata, Creste, Daruieste si il manifesta constant prin transmisiunile Live de pe internet precum si prin cursurile pe care le sustine in intreaga lume.

Eugen Popa ofera programe de pregatire profesionala si personala adresate atat specialistilor si terapeutilor cat si publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus in Romania tehnici noi de terapie si dezvoltare personala cu scopul de a ajuta atat specialistii in terapie si psihoterapie cat si cei core doresc sa se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumeram: Tehnica Rewind, Terapia Subliminala, Terapia Partilor, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual si multe altele.

Angela Nutu

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicina din Bucuresti, doctorand in Psihologie Medicala si unul dintre cei mai cunoscuti si bine pregatiti traineri din Romania. Angela este vicepresedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza, are experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si al instruirii adultilor si de peste 15 ani in domeniul antreprenoriatului si al afacerilor.

De-a lungul anilor a sustinut numeroase cursuri si programe atat la nivel national cat si international, avand o vasta experienta in domeniul trainingurilor si al comunicarii la nivel individual si de grup.Experienta sa vasta cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoza, Coaching, Terapie Subliminala, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura