Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs online Terapia Resurselor Modul 1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

449 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Terapia Resurselor este una dintre cele patru tehnici terapeutice si de dezvoltare personala care se bazeaza pe conceptul de Parti sau Aspecte ale personalitatii. Acest program a fost creat si perfectionat de Profesor Gordon Emmerson PhD si este acum disponibil si in Europa prin intermediul Asociatiei Romane de Hipnoza.

Aceasta tehnica se bazeaza pe un concept propus de Paul Federn, unul dintre cei cativa discipoli foarte apropiati ai lui Freud. Federn a propus ideea ca Subconstientul nu este doar o bucata monolit ci mai degraba este alcatuit din mai multe parti, sau aspecte ale personalitatii sau egoului.

Acest concept a evoluat de-a lungul timpului, fiind mereu imbunatatit de catre urmasii sai ajungand astazi sa fie cunoscut drept Terapia sau Tehnica Resurselor.

Vorbim aici despre o modalitate practica si directa de a intra in contact rapid cu diferitele aspecte ale personalitatii si subconstientului uman.
Mai mult decat atat, nu doar ca incepi sa intelegi si sa cunosti aceasta Putere Nemarginita a Subconstientului Tau, dar poti acum, in sfarsit, sa te folosesti de ea.

Nu mai este ceva intangibil, ceva de neatins, ceva necunoscut. Nu mai este ceva care iti provoaca frustrare ci care iti reda speranta. Nu mai este ceva de care sa stii dar sa nu te poti folosi ci in schimb, ceva care iti permite sa fii orice iti doresti sa fii.

Tehnica Resurselor Interioare iti permite sa alegi ce Resursa Interioara doresti sa folosesti in orice clipa a vietii tale.

Iti permite sa fii, sa simti, sa gandesti ce, cum, cand, cat vrei, atunci cand vrei.

Terapia Resurselor iti da puterea si controlul asupra vietii tale astfel incat in sfarsit poti sa alegi ce vrei sa faci cu viata ta!

Trainingul de Formare in Terapia Resurselor contine elemente teoretice si practice care iti permit sa inveti, sa practici, sa experimentezi si sa primesti indrumarea necesara la fiecare pas astfel incat la final sa iti fi insusit informatia si sa o poti aplica imediat!

Acest program contine Modului I al Trainingului de Formare in Terapia Resurselor, sustinut de Eugen Popa, singurul Trainer din Europa Acreditat de catre Resource Therapy International.

Iata ce spun participantii la curs:

Un prilej exceptional de a intelege teatrul mental, psihologic al oricarui individ uman. - Corina N.

Acest curs mi-a adus un plus de valoare in viata mea personala si in ceea ce priveste cariera mea. Sunteti extraordinari. Multumesc. - Maria C.

Mi-a placut mult faptul ca informatiile (teoria) primite s-au concretizat si in exercitii practice. Prin intermediul acestora informatiile s-au sedimentat mult mai bine.

Va multumesc. - Denisa B.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura