Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs online Tehnica Lebada

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cu o experienta de peste 40 de ani in hipnoterapie, Bob Burns a creat o tehnica minunata care nu necesita inductie hipnotica si este accesibila oricui isi doreste o cale rapida si usoara de a comunica cu mintea sa subconstienta sau cu a clientilor sai.

Tehnica Lebada a fost adoptata rapid de hipnotisti si hipnoterapeuti din intreaga lume, fiind folosita la doar 4 ani de la aparitie in peste 75 de tari. Succesul tehnicii l-a determinat pe Bob Burns sa pregateasca o Lebada 2, tehnica care va completa si continua Lebada 1.

Cum functioneaza?

Se foloseste de semnalele ideomotorii (miscari si reactii musculare involuntare) care apar ca raspunsuri ale Subconstientului la intrebarile pe care le adresam.

In hipnoza, tehnicile care se folosesc de semnalele ideomotorii sunt extrem de eficiente. Din moment ce mintea subconstienta functioneaza mai mult la un nivel metaforic, un nivel care se ocupa mai degraba cu imaginatia decat cu logica, tehnicile care folosesc corpul si emotiile, mai degraba decat abilitatile verbale, sunt extrem de eficiente pentru comunicarea cu aceasta parte a mintii.

Cu alte cuvinte, cand primesti raspunsuri non-verbale de la clientul tau (sau de la tine), este foarte clar ca se realizeaza o comunicare cu mintea subconstienta.

Iata cateva opinii despre Tehnica Lebada din partea unor renumiti profesionisti din intreaga lume:

Imi plac la nebunie stilul, exemplele si simtul umorului lui Bob Burns.Este extraordinar! Demonstreaza odata in plus de ce ai nevoie si de abilitatti de spectacol in practica hipnozei!

Gary Turner, Anglia Hipnoterapeut si Trainer Personal

De 13 ori Campion Mondial de Ju-Jitsu si Thai Boxing

O idee Exceptionala! Mi-a oferit multe ore placute in care m-am gandit cum sa integrez Lebada in ceea ce fac?

Jim Callahan, USA Paranormalist

Cel mai controversat Artist al Misterului din Lume

Lebada lui Bob Burns este Geniala!
Jon Chase, England
Cel mai renumit Trainer si Hipnotist de scena din Marea Britanie? si autorul best-sellerului: Deeper and Deeper

Excelent! O realizare extraordinara a unui tehnici cu adavarat remarcabila. Tehnica Lebada este o Necesitate fie ca vorbim de un novice sau de un hipnotist cu experienta.

Rick Collingwood, Australia

Somitatea numarul 1 in Hipnoza Clinica si Directorul Academiei Australiene de Hipnoza

Dragoste la prima vedere! Aceasta este una dintre cele frumoase tehnici de inductie hipnotica si comunicare cu Subconstientul pe care le-am descoperit pana acum iar modul in care este prezentata in acest video este Magistral!

Eugen Popa, Romania

Presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza
Trimite mesaj
Din Gura in Gura