Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs online Procesul SleepTalk Pentru Copii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

197 lei Lei
Out Of stock
Descriere
90% dintre bolile fizice sau emotionale cu care ne confruntam la maturitate isi au cauzele adanc inradacinate in copilarie. De cele mai multe ori, aceste cauze sunt insotite de sentimentul abandonului, lipsei de iubire si afectiune. Copilul care nu se simte iubit, dorit, important, va dezvolta un tip de comportament anxios, agresiv, negativ.

Este clar ca toti parintii isi iubesc copiii, dar nu toti stiu cum sa transmita acesta stare si cum sa ofere siguranta si incredere copilului. SleepTalk este una dintre cele mai simple si eficiente tehnici prin care poti sa-ti sustii copilul si sa-l ajuti sa aiba o dezvoltare emotionala armonioasa.

Metoda SleepTalk a fost descoperita de John Goulding, aparand ca o necesitate in viata sa de parinte. Joane Goulding are o fetita care la varsta de 7-8 ani era imobilizata intr-un scaun cu rotile, fara sa se miste sau sa incerce sa vorbeasca. SleepTalk a fost creata pentru a comunica cu subconstientul copilului sau, fiind singura solutia prin care a reusit sa vorbeasca cu sufletelul fetitei sale. Tehnica a dat rezultate si fetita a invatat in timp sa comunice, sa se miste, ajungand in 2-3 ani sa aiba o viata normala.

Tehnica SleepTalk nu este o metoda terapeutica prin excelenta, este insa o excelenta cale de comunicare cu sufletul copilului. La nivel subconstient avem crezurile, valorile, emotiile care ne creaza si ne determina parcursul in viata. Incepand sa lucrezi inca din copilarie cu subconstientul, evolutia copilului va fi una puternic pozitiva.

Cine sunt trainerii? Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer si Speaker International, Presedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza.
Mottoul sau este Invata, Creste, Daruieste si il manifesta constant prin transmisiunile Live de pe internet precum si prin cursurile pe care le sustine in intreaga lume.
Eugen Popa ofera programe de pregatire profesionala si personala adresate atat specialistilor si terapeutilor cat si publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus in Romania tehnici noi de terapie si dezvoltare personala cu scopul de a ajuta atat specialistii in terapie si psihoterapie cat si cei core doresc sa se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumeram: Tehnica Rewind, Terapia Subliminala, Terapia Partilor, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual si multe altele.

Angela Nutu

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicina din Bucuresti, doctorand in Psihologie Medicala si unul dintre cei mai cunoscuti si bine pregatiti traineri din Romania. Angela este vicepresedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza, are experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si al instruirii adultilor si de peste 15 ani in domeniul antreprenoriatului si al afacerilor.

De-a lungul anilor a sustinut numeroase cursuri si programe atat la nivel national cat si international, avand o vasta experienta in domeniul trainingurilor si al comunicarii la nivel individual si de grup.Experienta sa vasta cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoza, Coaching, Terapie Subliminala, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura