Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs online Inductia Hipnotica Elman

0 stars: 0.00 din 0 pareri

197 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Inductia Hipnotica Elman este una dintre cele mai rapide si eficiente tehnici de inducere a starii de transa hipnotica.

Daca pana acum doar te gandeai cum ar fi sa poti sa faci chiar TU o inductie hipnotica, cum ar fi sa poti chiar TU sa hipnotizezi pe cineva, ei bine, acum acest vis devine cu usurinta realitate! Si este mult mai simplu decat te-ai gandit vreodata!

Inductia Elman poate fi practicata de oricine, tot ce ai de facut este sa urmezi pasii iar rezultatul va fi cel dorit, o transa hipnotica profunda.

Inductia Elman poarta numele celui care a creat-o, celebrul Dave Elman, cel care a pus bazele aplicarii hipnozei in domeniul medical!

Acest video iti pune la dispozitie acum tehnica pe care Dave Elman o folosea pentru a induce starea de transa hipnotica, ceea ce ii permitea sa obtina rezultate extraordinare cu clientii sai.

Acum poti SI TU sa obtii aceleasi rezultate, folosind-o cu succes!

ATENTIE: Oricine poate fi hipnotizat cu usurinta folosind aceasta tehnica ce are o rata de succes de peste 90%! Pentru ca cineva sa fie hipnotizat, este esential ca acea persoana sa isi doreasca acel lucru. Atunci nimic nu va putea sa previna starea de transa!

In acest video inveti care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci, ordinea lor, precum si rostul lor si scopul lor.

Fiecare pas este demonstrat si explicat.

Pentru fiecare pas exista o serie de elemente pe care le poti folosi astfel incat sa ajuti clientul sa treaca mai departe, pana ai incheiat complet procesul de inductie si astfel, clientul a ajuns intr-o stare de transa hipnotica!

Cine este Eugen Popa?

Eugen Popa este Trainer si Speaker International, Presedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza.

Mottoul sau este Invata, Creste, Daruieste si il manifesta constant prin transmisiunile Live de pe internet precum si prin cursurile pe care le sustine in intreaga lume.

Eugen Popa ofera programe de pregatire profesionala si personala adresate atat specialistilor si terapeutilor cat si publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus in Romania tehnici noi de terapie si dezvoltare personala cu scopul de a ajuta atat specialistii in terapie si psihoterapie cat si cei core doresc sa se ajute singuri.

Printre aceste tehnici enumeram: Tehnica Rewind, Terapia Subliminala, Terapia Partilor, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual si multe altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura