Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs online Metaforele Miscarii cu Andrew Austin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

449 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Andrew T. Austin din Marea Britanie, in colaborare Steve si Connirae Andreas, doi dintre cei mai mari traineri NLP, a dezvoltat un model sofisticat si fundamental nou pentru descoperirea si utlizarea in terapie a metaforelor pe care le folosim deja in limbajul comun.

Metaforele Miscarii, aceasta minunata creatie a lui Andy Austin este un mod fascinant de a lucra cu oamenii la un nivel fundamental inconstient, fara a cunoaste alt continut in afara metaforei in sine.

Andy Austin a observat ca secventele lingvistice care apar in mare parte in afara constiintei vorbitorului sunt usor de analizat. Sistemul a fost testat pe scara larga cu clienti care au participat la sedinte de psihoterapie si cu clienti din domeniul afacerilor, fiind prezentat la nivel international unei audiente alcatuite, in principal, din profesionisti in psihologie. Acest lucru a facut ca tehnica sa devina tot mai rafinata si mai bine structurata.

Andy s-a concentrat sa dezvolte Metaforele Miscarii ca o tehnica care sa aiba la baza un sistem usor de invatat de catre orice persoana, fara experienta in domeniul psihologiei si usor de aplicat nu doar in terapie, ci si in domeniul afacerilor si a interactiunilor umane de orice tip.

In cadrul cursului inregistrat vei invata nu numai cum sa descoperi propriile metafore, ci si cum sa le angrenezi la nivel fiziologic si neurologic - o abordare complet noua pentru a depasi blocajele si credintele limitative si pentru a crea o miscare eficienta spre obiectivele tale personale.

De ce sa achizitionezi acest program?

Daca esti terapeut, psiholog, coach, trainer sau esti interesat de dezvoltarea ta personala si vrei sa-i ajuti si inspiri pe cei din jurul tau...

- Inveti o tehnica terapeutica revolutionara
- Inveti o tehnica puternica de schimbare care functioneaza cu adevarat pentru orice model comportamental si terapeutic
- Iti imbunatatesti abilitatea de a ajuta oamenii sa genereze noi solutii la problemele lor
- Obtii rezultate acolo unde alte metode de terapie au esuat

Ce informatii vei gasi in Metaforele Miscarii?

-Prezentarea completa a procesului "Metafore Miscarii" si structura unei sedinte.
-Argumentarea neurologica a proceselor.
-Folosirea comunicarii idiomatice cu scopul evitarii proceselor constiente.
-Obstructiile: Reguli si valori externe
-Containerele: Metaforele incorporatoare, statutul mostenit, famillile si problemele de lunga durata
-Poverile: Vinovatiile si Responsabilitatile
-Baloanele: Credintele si Valorile
-Pozitii Relationale: Unde ne aflam in relatie cu ceilalti.
-Implinirile: schimburile si tranzactiile emotionale
-Durerile: Accidentarile emotionale si sanatatea emotionala
-Introducere in Metaforele Temporale
-Introducere in Metaforele legate de Afaceri si Bani

Iata cum a fost la curs:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=nyGX6Y2nH9w[/embed]

Cateva dintre testimonialele participantilor la workshop-ul Metaforele Miscarii:  Profunzimea la care ajungi cand lucrezi dupa metodele lui And. Exercitiile au impactat profund multe din credintele limitative pe care le-am avut pana acum. Pe mine m-a ajutat foarte mult in luarea unor decizii. (Cristina Opran)

Andrew este un trainer care explica foarte bine, care explica bine, clar si care instaleaza anumite comportamente. Umorul lui, felul in care detaliaza aspecte ale experientelor sale, exemplele date, fac in asa fel incat sa pot intelege si aplica conceptele predate. (Alina Dascalu)

Am de gand sa folosesc cele 7 pozitii din relationare in job-ul meu, in lucrul cu echipele de cursanti de la job, in particular in cursul pentru manageri. Si celelalte exercitii si concepte, in mod special, in relationarea cu ceilalti, dar si cu mine. (Cumpanaru Valentin)

Este surpriza placuta a vietii mele. (Galateanu Carmen)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura