Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs online Core Transformation cu Mark Andreas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

449 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Core Transformation a aparut din dorinta de a ajuta omul modern in cea mai profunda provocare a sa: sa se vindece si sa se dezvolte ca fiinta umana - emotional, fizic si spiritual. Acest proces simplu in 10 pasi ofera un mod gratios de a schimba gandurile, sentimentele si obiceiurile nedorite si de a atinge obiective considerate, in general, de neatins.

Bazat pe activitatea de pionierat a lui Connirae Andreas, Core Transformation este un proces de schimbare si dezvoltare personala in domeniul programarii neuro-lingvistice (NLP), psihologiei si spiritualitatii.

Procesul Core Transformation are ofera o modalitate foarte fina si profunda de a schimba si elimina permanent ganduri obsesive nedorite, stari si emotii, obiceiuri sau comportamente. Te ajuta sa atingi scopuri care ti se pareau de neatins si face acest lucru fara sa simti ca faci un efort. Este o manifestare naturala, o consecinta a aplicarii acestui Proces.

Spre deosebire de multe alte metode de autovindecare, transformare si dezvoltare personala, Core Transformation nu este despre vointa, putere, disciplina sau gandire pozitiva. Este un proces natural si usor care ne conecteaza cu sinele nostru central pentru a facilita schimbari de durata. Transformarea de baza ne ajuta sa ne iubim si respectam pe deplin si sa depasim conflictele interioare.

Core Transformation aduce schimbari profunde si durabile in sentimentele, obiceiurile, comportamentele, convingerile limitative si chiar bolile fizice. Imagineza-ti ca problemele cele mai dificile ascund aspecte pozitive. Prin acest proces minunat, ceea ce pana acum ai perceput ca blocare sau limitare devine o intrare, o usa pentru redescoperirea si cresterea unor abilitati importante. Core Transformation te conduce spre o auto-descoperire profunda si o intelegere care schimba in mod natural modul in care vezi si te pozitionezi in lume.

Procesul te ajuta sa arzi si sa tranformi intr-un mod bland furia, procrastinarea, frica, problemele de greutate, relatiile dificile, depresia, anxietatea, dependentele si multe altele. Core Transformation este un stalp pentru imbunatatirea aspectelor sanatatii si crearea unui sentiment general de pace interioara, integritate si bunastare.

Cine este Mark Andreas?

Mark Andreas este unul dintre leaderii noului val de NLP si o face intr-un mod foarte practic si constructiv, aducandu-si aportul la o viata mai buna pentru semenii sai prin cursurile pe care le sustine si cartile pe care le publica.

Parintii sai sunt Steve Andreas si Connirae Andreas, doua dintre cele mai importante nume in lumea NLP-ului, care impreuna au creat metode de Transformare Personala cum ar fi Core Transformation, The Wholeness Process si multe altele.

Mark a trait si crescut intr-un mediu in care transformarea si dezvoltarea personala reprezenta un mod de viata si este un exemplu graitor a ceea ce inseamna un om in deplina armonie interioara, atat fizica cat si emotionala si spirituala.

Iata ce au spus cei care au participat la acest curs: A fost si este un curs pe care l-as recomanda la toti cei care doresc sa se transforme incepand cu cel mai adanc loc din interiorul sau. - Coroset Dragos Peter

Un curs complex, la care am fost impresionata de faptul ca oameni care nu aveau o experienta sau practica anterioara au reusit sa obtina rezultate semnificative. Felicitari atat trainerului cat si organizatorilor. - Mihai Brighiu

Mult exercitiu, multa aplicare in cele 3 zile, iar asta ajuta informatia sa treaca din creier in muschi, sa se integreze cu adevarat. - Catalin Stoica

Transformational la nivel idealizator, in esenta fiintei. - Codrea Maria
Trimite mesaj
Din Gura in Gura