Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs, Initiere In Hipnoza

0 stars: 0.00 din 0 pareri

297 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Hipnoza este invaluita in mister in mintea oamenilor si de multe ori rezultatele sale par cu adevarat Magice!

Deja acceptata ca un tratament legitim si pretios pentru anxietate, depresie, fobii sau durere, hipnoza este practicata la scara larga in intreaga lume.

Ea poate fi folosita si pentru a ne creste abilitatile, capacitatile, aptitudinile. Poti folosi hipnoza pentru a invata mai usor, pentru a-ti creste capacitatea de concentrare, pentru creativitate sau imbunatatirea perfomantei sportive. De asemenea o poti folosi si pentru a construi cu mult mai multa usurinta noi abilitati pe care nu le ai dar ti le doresti pentru a-ti atinge obiectivele.

Diferenta dintre hipnoza si terapiile vorbite este ca terapiile vorbite se adreseaza mintii constiente si comunica la nivel rational in timp ce hipnoza comunica la un nivel emotional, mergand pe ideea ca de cele mai multe ori cauza problemelor este la nivel subconstient.

Daca vrei sa fii mai bine, sa te dezvolti, atunci hipnoza este cel mai bun instrument pentru ca actioneaza la nivel de crezuri, nu doar la nivel de gandire sau rationament. Nu iti poti schimba viata fara sa iti schimbi crezurile.

Asadar...

Vrei sa descoperi si sa inveti cum sa stapanesti adevaratul potential al mintii tale? Achizitioneaza programul "Initiere in Secretele Hipnozei"

si invata cum poti practica si tu aceasta minunata tehnica.

Testimoniale Seminar Initiere in Secretele Hipnozei Iata ce au spus cei care au participat la acest seminar: Un curs scurt si cuprinzator si folositor. Il recomand tuturor celor care sunt curiosi si deschisi la nou. - Alexandra Marin

Felicitari pentru modul in care ati furnizat acest curs si pentru pasiunea voastra. Felicitari pentru impartasirea informatiilor suplimentare. Va multumesc pentru informatiile minunate si pentru exercitiile practice. Multumesc pentru starea de bine pe care o transmiteti. - Ramona Jianu

Felicitari pentru modul in care ati reusit sa structurati informatia pentru a transmite cat mai mult intr-o singura zi. Multumesc! - Flori Cornea

Deosebit, cu multe informatii. - Manuela Keszler
Trimite mesaj
Din Gura in Gura