Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs online IEMT cu Andrew Austin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

449 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Workshop International sustinut de Andrew Austin

Terapia Integrativa prin Miscarea Ochilor (IEMT) este o forma de terapie rapida si extrem de eficienta, care se foloseste de miscari simple ale ochilor si tehnici de interogare pentru a schimba modele de gandire si credinte nebenefice precum si pentru rezolvarea tuturor simptomelor legate de stres si traume emotionale (includem aici toate senzatiile de retraire a traumei, cosmaruri, atacuri de panica, ganduri obsesive, anxietate si fobii, depresie, agresivitate, nelinisti, probleme de somn).

IEMT produce rezultate fantastice si in rezolvarea oricarui tip de anxietate, depresie, probleme de alimentatie si adictii.

Andrew T Austin a creat IEMT pornind de la faptul ca ligamentele si muschii care controleaza ochii sunt conectate in mod direct, ca niste fire neurologice, la anumite parti ale creierului. Terapia se foloseste de miscarea ochilor in anumite pozitii astfel incat sa faca legatura cu acea parte a creierului care stocheaza amintirile si emotiile

Experienta demonstreaza ca astfel de aplicatii ale terapiilor prin miscarea ochilor sunt deosebit de eficiente in ceea ce priveste imaginile intruzive si fenomenele de flashback. In esenta, metoda implica mentinerea mentala a imaginii problematice (a problemei sau a situatiei neplacute) in timp ce ochii se misca in directii diferite. Rezultatul consta, adesea, in faptul ca imaginile isi pierd impactul emotional si devin mult mai putin deranjante.

Pentru cel care practica, IEMT inseamna calibrare precisa. Spre deosebire de alte metode care implica miscari ale ochilor, in IEMT miscarile ochilor nu sunt nici la intamplare, nici simple miscari repetitive la stanga si la dreapta, realizate in speranta ca se va produce o schimbare. Instruirea ofera instrumentele necesare care ii permit practicianului sa calibreze cu precizie axa miscarii ochilor, permitand schimbarea cu o precizie si o viteza remarcabile.

Ce informatii gasesti in programul Formarea Internatioanala in IEMT?

Inregistrarea cursului de 4 zile sustinut de Andrew Austin la Bucuresti, in care vei descoperi printre altele:

Ce este si cum lucrezi cu Amprenta Emotiilor
Ce sunt Indicii de Accesare Vizuali
Cum vindecam o emotie folosind Miscarea Ochilor
Ce este o Reprezentare Mentala
Cum ajuta IEMT in tratarea Stresului Post Traumatic
Ce este o Amprenta a Identitatii
Ce este o Amprenta Emotionala
Cum lucrezi la cauza folosind IEMT
Ce este Modelul de Identitate
Cum modifici accesare inconstienta a unei emotii
Cum schimbi Amprenta Kino-Somatica Negativa
Cum folosesti Metafora pentru a schimba starea

Cine este Andrew Austin?

Andrew T. Austin este unul dintre cei mai renumiti terapeuti din Marea Britanie, fiind recunoscut la nivel mondial avand o vasta experienta in domeniul NLP si al coachingului.

Andrew este autorul celebrei carti, The Rainbown Machine - Tales from a Neurolnguistic's Journal si creatorul mai multor metode terapeutice, Metaforele Miscarii si IEMT fiind doar cateva dintre ele.

Andrew are un background in neurologie si neurochirurgie si a utilizat din plin aceste cunostinte atunci cand a creat tehnicile sale revolutionare.

Metodele sale au fost incluse in Enciclopedia SAGE a Teoriilor in Consiliere si Psihoterapie.

Iata ce spun cativa dintre cei care au participat la cursul IEMT cu Andrew Austin:

Multumesc ca ati adus IEMT si pe Andrew Austin in Romania. Este extraordinar cat de repede apar rezultatele - I. Corban Trainerul este WOW. L-as urmari non stop. - C Paraschiv

Nu este pentru prima data cand vin la cursuri pentru ceva specific si plec cu mult mai mult. - Felicia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura