Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Carte, Accesarea Geniului Personal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

397 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Inveti cum sa te dezvolti, sa accesezi si sa functionezi din cele mai bune stari ale tale - starea de geniu sau starea de flux. La vointa!

Dr. Michael Hall este Master Trainer si autor a peste 50 de carti de NLP. Teolog si apoi psihoterapeut, a inceput sa studieze NLP in 1990 lucrand cu Richard Bandler. Dr. Michael Hall este de asemenea co-autor impreuna cu Richard Bandler la cartile: "The Spirit of NLP" (1996), "Becoming More Ferocious as a Presenter", "Time For a Change", etc. Este un lider vizionar in neuro-semantica si in sistemul Meta-Coaching.

Accesarea Geniului Personal este un program care te ajuta sa ai mai mult auto-control, sa comunici mai bine in primul rand cu tine, sa te intelegi mai bine si sa ii intelegi pe cei din jurul tau.

Te ajuta sa iti descoperi, intelegi si schimbi credintele limitative care ti-au produs o imagine de sine negative si o stima de sine scazuta.

Este un program de coaching si crestere personala prin care poti ajunge la adevarata ta sursa, la geniul tau! Inveti cum sa te dezvolti, sa accesezi si sa functionezi din cele mai bune stari ale tale - starea de geniu sau starea de flux. La vointa!

Iata o parte din tehnicile pe care le vei invata, practica si exersa dupa acest curs:

Cum Accesezi Geniul Personal
Ce sunt Tiparele de Limbaj si cum le identifici
Intelegerea mai buna a oamenilor prin identificarea Tiparelor de Limbaj
Ce este Modelul Meta
Ce sunt Meta intrebarile
Care sunt starile Meta ale Sinelui
Cum creezi starea de Geniu Personal
Trimite mesaj
Din Gura in Gura