Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs video pentru Sanatate si Imunitate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

297 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Iti doresti sanatate si imunitate fizica si mentala?

Cu totii am auzit de Puterea Nemarginita a Mintii. Cu totii credem sau ne dorim sa credem ca avem abilitati fenomenale. Mereu ni se vorbeste despre calitatile pe care le avem si de potentialul fenomenal de care dispunem. Ce reusim sa facem insa cu aceasta super putere? Ne place doar sa stim ca o avem sau vrem sa o si folosim, mai ales in momentele in care avem cea mai mare nevoie de ea.

Puterea Transformarii si a vindecarii se afla in mintea noastra, in gandurile noastre.

Problema este ca am fost invatati sa ne lasam condusi. Condusi de altii, nu de noi sau de mintea noastra. Am fost invatati sa ne indoim de noi si sa ne incredem in stiri de pe net, in specialisti care au auzit ei de undeva care este de fapt adevarul.

Cei mai multi oameni prefera sa consulte Dr Google decat sa asculte vocea Mintii lor. Cauta solutii in afara cand de fapt singura solutie se afla in interiorul nostru.

Atunci cand incepem sa ne folosim de Puterea Mintii pentru a crea, mentine, dezvolta si intarii starea de sanatate si sistemul imunitar, incepem cu adevarat sa avem o Sanatate de Fier si un Sistem Imunitar Puternic.

Folosindu-ne de Puterea Mintii putem sa ne ajutam trupul in lupta impotriva unui virus. Nu spunem ca doar cu Puterea Mintii poti sa te vindeci de o boala sau alta ci ca aceasta actioneaza ca un activator puternic al sistemului imunitar!

Este cunoscut faptul ca cel mai important factor atat in procesul de preventie a bolii cat si in cel de vindecare este Atitudinea Interioara sau atitudinea mentala pe care o avem. Aceasta este urmata apoi de relatia dintre pacient si cadrele medicale. Pe ultimul loc se afla tratamentul medicamentos pe care il primeste pacientul.

Atitudinea cu care tratam lucrurile este energia cu care acele lucruri ne vor afecta. Atitudinea noatra reprezinta filtrul prin care vedem lumea si prin care interactionam cu universul. Atitudinea mentala este cea care intareste sau slabeste sistemul imunitar. Atitudinea interioara (mentala) este cea care ne poate vindeca sau ne poate distruge!
Depinde doar de TINE ce atitudine doresti sa ai!

In acest curs video pentru intarirea sanatatii si a imunitatii inveti cum poti sa iti folosesti Puterea Mintii pentru a avea o atitudine sanatoasa, o minte si un trup sanatos.

Ce gasesti in acest curs video:

Tehnici fizice de intarire a sistemului imunitar
Exercitii de vizualizare
Tehnici de respiratie pentru sanatatea mentala
Tehnici de respiratie pentru calm si relaxare
Tehnici de Autohipnoza
Exercitii de Control Mental
Tehnici de Antrenare a Mintii
Crearea unei Atitudini Mentale Pozitive

Cine sunt trainerii?

Angela Nutu Angela Nutu este psihoterapeut, coach, doctorand in Psihologie Medicala si unul dintre cei mai cunoscuti si bine pregatiti traineri din Romania. Angela este vicepresedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza, are experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer si Speaker International, Presedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza. Eugen Popa ofera programe de pregatire profesionala si personala adresate atat specialistilor si terapeutilor cat si publicului larg, interesat de aceste domenii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura