Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs online Summit Starea de Bine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

249 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest program reuneste unii dintre cei mai buni experti in domeniul Dezvoltarii Personale pentru a te ajuta sa regasesti, sa descoperi sau sa iti dezvolti Starea de Bine.

Vei primi tehnici si metode de dezvoltare personala pentru o stare de bine continua, pentru echilibru emotional si eliminarea stresului si anxietatii. Vei invata cum sa te simti mai bine in pielea ta, sa iti schimbi atitudinea si cum sa traiesti cu adevarat o stare de bine intr-o viata cu sens.

Acest summit este despre Transformare, Vindecare si Dezvoltare

Toate metodele, tehnicile si strategiile pe care le vei invata te ajuta sa elimini durerea si suferinta din viata ta si sa ii ajuti pe cei dragi tie.

Acestea au fost dezvoltate ani de zile si testate de milioane de oameni din intreaga lume. Acum e momentul sa te bucuri de sansa de a avea acces la ele.

Te vor indruma cu pasiune si dedicare cei mai buni traineri si speakeri de dezvoltare personala din Romania, dar avem si invitati internationali. Marius Simion, Pera Novacovici, Connie Larkin, Mihaela Stroe, Augustin Mihaila, Alexandru Plesea si Sorin Popa sunt o parte dintre cei care deschid lista speakerilor de top ce vor sustine prezentari online in cadrul summit-ului, dar si cateva nume internationale extraordinare din lumea hipnozei, NLP-ului si terapiei ca Stevie G Jones, John Lavalle sau Marshall Sylver.

Descopera cele mai bune metode pentru a invata cum sa gestionezi momentele de criza, de cumpana, de dificultate din viata ta si sa mentii o stare de Bine, de echilibru si de prosperitate. Starea de bine este o atitudine si cand inveti cum sa o construiesti din toate directiile vietii tale, va deveni o stare naturala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura