Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs online Meditatie pentru Relaxare si Controlul Stresului

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Meditatie pentru Relaxare si Controlul Stresului Meditatie ghidata de Eugen Popa

Intr-o lume tot mai agitata si in continua schimbare, ajungem usor sa ne simtim coplesiti de prea multe responsabilitati, sarcini, solicitari sau provocari. Stresul face parte din realitatea zilnica si pare a fi inamicul numarul 1 al societatii moderne. Practic, orice poate provoca stres - de la trafic, la locul de munca si familie, la copii sau prieteni.

Arderi emotionale care conduc la relatii disfunctionale, suprasolicitare profesionala, oboseala cronica, anxietate, epuizarea fizica, emotionala si mentala. Cand stresul ne copleseste, cu alte cuvinte cand nu-l mai putem tine sub control, apar toate aceste consecinte negative.

Ce faci atunci cand stresul pare sa te astepte la orice colt de strada? Ei bine, inveti sa te relaxezi!! :)

Meditatia de Relaxare si Controlul Stresului te ajuta sa te relaxezi profund si in acelasi timp sa elimini stresul din viata ta. Asculta zambind aceasta Meditatie de Relaxare si Controlul Stresului iar beneficiile acesteia se vor multiplica, starea de bine, de incredere, de liniste si de pace se va instala complet in corpul tau si-n mintea ta.

Aceasta Meditatie de Relaxare ajuta enorm de mult la Controlul Stresului care este eliminat din trup si minte pe masura ce te relaxezi tot mai profund. Meditatia de Relaxare si Controlul Stresului incepe prin focalizarea atentiei asupra corpului si porneste de jos in sus, prin picioare, unul cate unul, apoi brate, unul cate unul, apoi trunchi, gat si cap.

Pe masura ce trupul se relaxeaza si se umple de culoarea relaxarii, stresul este eliminat din corp iar acesta este curatat, purificat si vindecat.

*iti recomand sa asculti aceasta Meditatie De Relaxare Si Controlul Stresului cat mai des, de preferat zilnic, mai ales daca te confrunti cu mult stres la locul de munca sau in activitatea ta de zic cu zi.

Despre Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer si Speaker International, Presedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza. Mottoul sau este Invata, Creste, Daruieste si il manifesta constant prin transmisiunile Live de pe internet precum si prin cursurile pe care le sustine in intreaga lume. Eugen Popa ofera programe de pregatire profesionala si personala adresate atat specialistilor si terapeutilor cat si publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus in Romania tehnici noi de terapie si dezvoltare personala cu scopul de a ajuta atat specialistii in terapie si psihoterapie cat si cei core doresc sa se ajute singuri.

Printre aceste tehnici enumeram: Tehnica Rewind, Terapia Subliminala, Terapia Partilor, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual si multe altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura