Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Terapie - Terapia partilor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

349 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Invata Secretele Terapiei Partilor
Adesea ne confruntam cu situatii in care nu stim ce decizie sa luam, nu suntem suficienti de clari sau de hotarati si fara sa realizam, nu facem decat sa perpetuam sau chiar sa aprofundam problema.
Cu totii folosim expresii de genul "Pe de-o parte imi doresc X dar pe de alta imi doresc Y" sau, "O parte din mine ar vrea asta dar alta nu ar vrea" sau, "un ochi rade si altul plange". Dar oare aceste expresii sunt doar expresii sau ne pot revela mult mai multe despre noi si felul in care functioneaza mintea noastra?
Terapia Partilor se foloseste de aceste metafore si expresii pentru a putea rezolva problemele cu care ne confruntam si o face intr-un mod rapid, simplu si conversational.
Aceasta metoda este extrem de eficienta in a trata si rezolva probleme cum ar fi fobiile, depresie, anxietatea, adictiile si dependentele si chiar si probleme fiziologice si psiho somatice.
Mottoul Terapiei Partilor este: Nu Tu ai o problema ci o parte din tine!
Este ca atunci cand te duci la doctor pentru ca te doare ceva anume. Doctorul nu iti va bandaja si vindeca tot corpul ci doar acea parte dureroasa. Exact in acelasi fel lucram si cu Terapia Partilor. Gasim partea sau partile care creeaza sau mentin problema si le rezolvam.

Este foarte simplu sa vindeci chiar si cele mai dificile probleme si traume atunci cand ai la indemana metoda sau tratamentul potrivit nu-i asa?

Trebuie doar sa stii care este acest tratament si principiile sale de baza si apoi, sa le aplici. Aceste principii nu se schimba si nu se modifica, indiferent de problema cu care lucrezi.

Terapia Partilor se aplica mereu la fel fie ca o folosesti pentru a rezolva probleme de anxietate, depresie, adictie, fobie sau boli ale corpului.

Iata o parte din principiile Terapiei Partilor:  Avem reactii permanente la situatii de moment
Partea a aparut in urma unui eveniment
Partea are intotdeauna intentii pozitive, pentru tine sau pentru ?ea?
Problema poate fi cauzata de una sau mai multe parti
Uneori aceste parti pot fi exterioare

In acest curs de Formare Internationala in Terapia Partilor, inveti toate principiile sala de baza precum si:
Ce este cu adevarat terapia partialor
Cand sa utilizati terapia partilor
De ce este atat de eficienta terapia partilor
Cum sa folositi corect tehnica (cu practica supravegheata-online)
Ce faci cand nu functioneaza.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura