Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs Meditatie de Ziua Ta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Meditatie de Ziua Ta Meditatie ghidata de Eugen Popa

Te-ai gandit ca in fiecare zi poate fi ziua ta? Ca in fiecare zi poti sa renasti si in fiecare zi poti sa gasesti motive sa sarbatoresti? Ti-am pregatit o meditatie speciala care sa te ajute sa-ti amintesti ca ziua ta poate fi in fiecare zi in care decizi sa iubesti si sa pretuiesti viata, sa te bucuri si sa te iubesti mai mult.Asa ca, Astazi este Ziua Ta!

*Pentru un efect crescut, asculta in fiecare zi!

Despre Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer si Speaker International, Presedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza.

Mottoul sau este Invata, Creste, Daruieste si il manifesta constant prin transmisiunile Live de pe internet precum si prin cursurile pe care le sustine in intreaga lume. Eugen Popa ofera programe de pregatire profesionala si personala adresate atat specialistilor si terapeutilor cat si publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus in Romania tehnici noi de terapie si dezvoltare personala cu scopul de a ajuta atat specialistii in terapie si psihoterapie cat si cei core doresc sa se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumeram: Tehnica Rewind, Terapia Subliminala, Terapia Partilor, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual si multe altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura