Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs online Meditatie pentru Eliberarea de Frici si Fobii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Meditatie pentru Eliberarea de Frici si Fobii Meditatie ghidata de Eugen Popa

Chiar daca nu ne place, fiecare dintre noi avem frici in viata noastra. Unele mai mici, altele mai mari, iar in cazuri mai grave, chiar fobii si atacuri de panica. Acestea ne bantuie viata din copilarie pana la batranete si ne influenteaza enorm de mult comportamentul, personalitatea si relatiile cu lumea din jurul nostru.

La baza, la origini, frica este un instinct! Te nasti cu el iar apoi, il dezvolti si chiar il specializezi de-a lungul vietii. Unele frici raman instinctuale, cum ar fi durerea. Durerea genereaza frica instinctuala, ca masura de autoprotectie si mentinere a vietii. Altele le invatam pe parcurs, cum ar fi frica de oameni, de locuri sau situatii care au conotatii negative, generate de evenimente trecute.

Aproape toata lumea are cel putin o teama irationala. Pentru o parte dintre oameni aceste temeri sunt minore si nu influenteaza puternic echilibrul mental sau emotional. In cazul in care aceste temeri, frici irationale devin atat de severe incat provoaca anxietate, stres si interfereaza cu viata normala, avem de-a face cu fobiile.

O fobie este o frica intensa de ceva care, in realitate, reprezinta un mic sau chiar deloc pericol. Daca suferi de o fobie probabil iti dai seama ca teama ta este irationala, dar chiar si asa nu iti poti controla trairile si reactiile. E suficient sa te gandesti la acel obiect, fiinta sau situatie si nelinistea se instaleaza; iar atunci cand te expui cu adevarat la ceea ce te temi, teroarea este automata si coplesitoare.

Daca fricile sau fobiile tale sunt:

Excesive si nerezonabile Ajungi sa eviti oameni, locuri si situatii din cauza lor Evitarea ta interfereaza cu rutina zilnica sau cauzeaza o suferinta semnificativa Le cari dupa tine de prea mult timp...
E timpul sa faci primii pasi spre Vindecare :)

Asculta aceasta meditatie atunci cand te confrunti cu frici sau fobii si vrei sa scapi de ele rapid!

Despre Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer si Speaker International, Presedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza. Mottoul sau este Invata, Creste, Daruieste si il manifesta constant prin transmisiunile Live de pe internet precum si prin cursurile pe care le sustine in intreaga lume. Eugen Popa ofera programe de pregatire profesionala si personala adresate atat specialistilor si terapeutilor cat si publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus in Romania tehnici noi de terapie si dezvoltare personala cu scopul de a ajuta atat specialistii in terapie si psihoterapie cat si cei core doresc sa se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumeram: Tehnica Rewind, Terapia Subliminala, Terapia Partilor, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual si multe altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura