Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Carte, Realitatea Este Plastica de Anthony Jacquin (e-book)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

69 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta carte este o resursa importanta pentru cei care sunt sau doresc sa devina hipnoterapeuti. Ea nu este un substitut al pregatirii profesionale pe care o poate asigura un hipnoterapeut profesionist. Cu toate acestea, daca urmati liniile directoare din aceasta carte si aveti atitudinea si aptitudinea potrivite, precum si suficient talent si incredere, veti reusi sa hipnotizati oamenii.

Aceasta carte este despre hipnoza si despre cum sa o folositi in mod eficient. Aceasta va va invata ce este hipnoza si cum sa hipnotizati oamenii si grupurile de oameni in orice moment si in orice context.

Nu este necesara o experienta anterioara in hipnoza pentru a intelege si a aplica cunostintele din aceasta carte. Tehnicile sunt simple, dar incredibil de puternice. Acestea sunt in intregime practice si au fost testate pe parcursul a mai multi ani, cu mii de oameni, de-a lungul terapiei dar si a activitatii in domeniul divertismentului.

Odata ce le veti stapani, veti putea realiza ca ele sunt tot ceea ce va trebuie pentru a va desfasura activitatea. Acestea fiind spuse, exista intotdeauna mai multe de invatat. Faceti din hipnoza propria voastra forma de arta.

Pentru a aduce aceasta abordare a hipnozei intr-un context practic, cartea se concentreaza asupra prezentarii unor demonstratii de hipnoza spontana care pot fi aplicate in orice situatie. Ar putea fi o forma de eliberare rapida de durerile fizice si psihice sau ar putea avea un scop in cadrul relatiilor sociale. Modul in care le aplicati depinde de voi.

Cine este Anthony Jacquin Anthony Jacquin, autorul uneia dintre cele mai cunoscute carti in lumea hipnozei, Realitatea este Plastica - Arta Hipnozei de Improvizatie si sustine traininguri si cursuri in intreaga lume.

Anthony s-a specializat in crearea unor programe unice in care unesc arta magiei cu jocuri ale mintii si hipnoza generand astfel rezultate spectaculoase.

Anthony a intrat in contact cu hipnoza prin intermediul tatalui sau si a realizat prima sedinta de hipnoterapie in 1995.Ulterior a cautat sa invete de la cei mai buni profersori din lume si practica hipnoza full time incepand cu 2001.

Prin sesiunile sale de hipnoterapie pe care le-a realizat de atunci si pana astazi Anthony a ajutat mai mult de 5000 de oameni sa isi schimbe viata si sa isi indeplineasca visurile.
Din 2004 a inceput sa sustina spectacole de magie si hipnoza cu ajutorul carora a ajutat oamenii sa descopere si sa realizeze puterea extraordinara a mintii umane.

Anthony s-a specializat in crearea unor programe unice in care unesc arta magiei cu jocuri ale mintii si hipnoza generand astfel rezultate spectaculoase in randul participantilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura