Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata creste daruieste

Membru Bizoo de 2 ani.
4.95
5 stars: Exceptional
19 pareri

Curs Bazele Inductiei Instante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Invata bazele inductiilor instante cu Eugen Popa

Inductia Instanta este una dintre cele mai eficiente tehnici de hipnoza si produce starea de transa hipnotica... instant!
In hipnoza intalnim si folosim foarte multe tehnici care ne permit sa aducem clientul intr-o stare de transa. Aceste tehnici poarta numele de Inductii iar scopul lor este foarte simplu, acela de a deschide poarta catre nivelul Subconstient a mintii umane!

Inductiile hipnotice sunt de mai multe feluri: prin relaxare, directive, non-directive, clasice, moderne, rapide, directe, indirecte sau instante.

Scopul oricarei inductii este acela de a-l aduce pe client/subiect intr-o stare potrivita de transa hipnotica care ne permite apoi sa il ajutam sa obtina ceea ce isi doreste, fie ca este vorba de terapie, dezvoltare personala sau spectacol.

Oricare ar fi tipul de inductie folosita, aceasta se realizeaza doar cu acordul clientului, care se lasa astfel condus in starea de transa hipnotica.

Dintre toate tipurile de inductie hipnotica, inductia instanta este cea mai rapida si cea mai spectaculoasa.
Exact asa cum ii spune si numele, aceasta inductie genereaza transa dorita instant, intr-o fractiune de secunda!
Despre Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer si Speaker International, Presedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza.
Mottoul sau este Invata, Creste, Daruieste si il manifesta constant prin transmisiunile Live de pe internet precum si prin cursurile pe care le sustine in intreaga lume.
Eugen Popa ofera programe de pregatire profesionala si personala adresate atat specialistilor si terapeutilor cat si publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus in Romania tehnici noi de terapie si dezvoltare personala cu scopul de a ajuta atat specialistii in terapie si psihoterapie cat si cei core doresc sa se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumeram: Tehnica Rewind, Terapia Subliminala, Terapia Partilor, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual si multe altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura